GEK-test sluitingsdatum 1 mei

Door een foutje is de sluitingsdatum van de GEK-test verkeerd op de website gekomen. In het clubblad staat hij goed. De sluitingdatum is 1 mei 2019.

GEK-test 
Tijdens de GEK test wordt zowel het uiterlijk als het gedrag van de hond beoordeeld. Twee ervaren keurmeesters beoordelen uw hond op de punten die in de standaard zijn genoemd. Dit is anders dan tijdens een show; de keurmeester neemt uitgebreid de tijd voor uw hond. Goede en misschien minder goede kanten komen naar voren en worden op een formulier vermeld. De GEK test maakt deel uit van de foktoelating. Op de website kunt u meer informatie vinden over de gedrag en exterieur keuring.

Heeft u interesse, dan kunt u zich inschrijven voor de GEK test. De minimale leeftijd voor deelname is 15 maanden. De kosten voor de GEK test bedragen 50 euro. Aanmelden en informatie via gektest@eurasier.nl voor 1 mei 2019

Er is een maximaal aantal deelnemers. Wanneer er meer aanmeldingen zijn dan het aantal te plaatsen honden, kan er eventueel op een andere datum nog een GEK test worden ingepland.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.