Gastenboek

Welkom in het gastenboek van de EVN. Heeft u opmerkingen of vragen over onze website of wilt u gewoon iets kwijt aan de vereniging of haar leden, schrijf dan iets in ons gastenboek. Wij zullen uw suggesties of vragen serieus in behandeling nemen.

484 gedachten over “Gastenboek”

 1. Beste Richiel hans
  Alles over dekkingen en wat daar eventueel uit voortkomt, kunt u vinden op de website en/of facebook pagina.
  Alle pups worden bemiddeld volgens een wachtlijst conform de regels van de vereniging . Mensen die in aanmerking komen voor een eventuele pup worden daarover persoonlijk geïnformeerd.

  Vr groet.

 2. Wij hadden een eurasier van een tante uit Frankrijk (tante is 4 jaar geleden overleden).Deze hond Loustik hebben wij met plezier en liefdevol opgenomen.Helaas moesten wij haar op 2 Januari in laten slapen zij is 12,5 Jaar geworden.
  Wat een geweldige lieve en gemakkelijke hond is dit ras
  Met hg Willem en Jenny Nieuwendijk
  Hilversum

 3. De Eurasier spreekt mij erg aan. Als u herplaatsing zoekt voor zo’n hond dan zou ik het fijn vinden als u met mij contact
  op wil nemen.

 4. Beste,

  ik ben opzoek naar een dekreu voor mijn Eurasier met stamboom uit Belgie.
  In Belgie is geen enkele reu te vinden die geen famile is van mijn teefje.
  vader is Albionspitz Lao / moeder Icetea du Jardin Holtz .
  hopelijk kan iemand mij helpen.

  alvast bedankt

 5. Mooie nieuwe site geworden!
  Uiteraard trots op aangeleverde foto’s van Ilai en zus Iska <3.
  Ga volgende week weer proberen nieuwe serie te schieten op het strand van 's Gravenzande

 6. Op 19 december 2018 hebben wij,onze Aswahdi (van disse kaante Kuunder) ten gevolge van een maagtorsie moeten laten inslapen. Bij twee eerdere, gedeeltelijke maagtorsies, is het door maag spoelingen nog wél in orde gekomen. maar de derde maagtorsie, ruim een maand later, was dermate ernstig dat inslapen de beste optie was. Aswahdi is bijna 11 jaar geworden. Wij missen hem vreselijk.

  Ria en Ben

 7. hallo, wij zijn op zoek naar een hond, de Eurasier is een hondenras die ons absoluut aanspreekt. wij willen voordat we aan een puppy beginnen eerst onderzoeken of er ergens een hond is voor herplaatsing. mijn telefoon is 0641001969.
  vriendelijke groet, Laura e Jong.

 8. Beste Marion Holwerda,

  Om je aan te melden als bezoekersadres kan je contact opnemen met de fokcommissie.

  Mvg,
  Elvira Blaauw

 9. Wij willen ons graag opgeven als bezoekadres voor toekomstige pup eigenaren die kennis willen maken met een Eurasier. Lizzie is inmiddels 1,5 jaar oud en we weten genoeg te vertellen over het ras. We wonen in Gouda. Met vriendelijke groet,

 10. Op 24 september 2018 hebben wij onze Rakker (stamboomnaam Oscar v d Froonackerstate) moeten laten inslapen. Hij was dermate ziek dat verder leven voor hem lijden was geworden.

 11. Hallo Redactie/eurasiërvrienden

  Het volgende bericht vanaf Terschelling:

  Op 9 juni hebben wij onze Lina (Limbons pride Lady Lina) in moeten laten slapen. Lina is bijna 15 geworden. Ze was niet ziek, maar gewoon op!! Ze kon haast niet meer overeind komen, had erg last van artrose, was stokdoof en bijna blind.
  Ze is 11 jaar geleden als bijna 4-jarige hond bij ons komen wonen en het was liefde op het eerste gezicht.
  We hebben fantastische jaren met elkaar gehad en missen haar enorm!

  Tineke

 12. Hallo, ik zit momenteel al twee weken te proberen hoe of wat ik lid moet worden enzo. Wij hebben onze Beer Eurasier / keeshond in moeten laten slapen. Ze was pas 4 jaar ! Ze had ernstige epilepsie. Was zeer zwaar om haar in te moeten laten slapen. Een heftige tijd. Nu zijn we als gezin weer toe aan een pup. Maar Hoelang is de wachttijd voor een pup. Wij willen graag een rode teef. Struinen alles af, we kunnen niet zonder, tis zo bar leeg in huis. Kunnen jullie ons helpen? Gr Goof

 13. Hallo Eurasiervrienden,

  Hier even een berichtje vanuit Halle.

  Onze Dundee werd nog geen twee weken geleden ziek. Na enkele onderzoeken bleek dat ze maagkanker had en om haar verder leed te besparen hebben wij haar vandaag laten gaan.
  Ze is 10 jaar oud geworden.

  Het was een fijne, lieve en trouwe hond.
  Wij hebben 2,5 jaar ontzettend mogen genieten van en met haar en zullen haar daarom ook heel erg gaan missen.

  Vriendelijke groet, Fam. Mokkink

 14. @Ria Lenting, wat leuk om na meer dan 15 jaar weer een bericht te lezen van het A nest van de heer Jansen uit Terwispel. Onze hond Amy kwam ook uit dit nest. Haar moeder was Esther Frisia Eurasia. Amy is 10 jaar geworden.

 15. Een heel mooi blad van de Eurasier, wel jammer dat er geen foto in staat van c-nest. Ze stonden er allemaal zo mooi op!

 16. Lieve Rob en Gerry

  Ook via deze weg willen wij jullie condoleren met het verlies van Mr Brum.
  Heel veel sterkte met dit enorme verlies.
  Mr Brum, ook bij ons voor altijd in ons hart.

  Veel liefs van ons.

 17. Hallo Kim,

  Wij proberen altijd te plaatsen wat wij binnen krijgen, alleen weten wij in dit geval niet waar het over gaat. Wij hebben deze vraag en foto zover wij weten niet binnen gekregen namelijk. Je mag wel een mail sturen naar redactie@eurasier.nl.

  Wij vinden inbreng van leden erg leuk en doen ook ons uiterste best altijd om zoveel mogelijk te plaatsen.

  Groeten Linda

 18. Teleurstelling bij dochtertje Myrthe..waar aan beloofd was tijdens Clubmatch weekend dat er een foto van haar en Dunya (gemaakt door ( Carla Peerden)In het eerst volgende clubblad kwam te staan.net blad binnen maar Myrthe vond geen foto..
  Jammer.

 19. Goedendag,,Eurasier vrienden.

  Ik las dat er nog verhalen gevraagd werden over het eerste nestje van de heer Jansen uit Terwispel.
  Van Frisia Eurasia.Ik heb n.l.een Eurasier uit het a nest gehad. Geboren op 5 – 12- 1992. dat was Arasjal Frisia Eurasia.. Aras is goed 11 jaar geworden.
  ik heb nog een keer een heel verhaal geschreven in een Eurasier Clubblad.Ik meende in het jubileum blad,.
  Hartelijke groet, Ria Lenting.

 20. Beste Gaal-Senechal

  Heel veel sterkte met het verlies van jullie Yuli toegewenst.

 21. Helaas hebben wij op 13 juli onze Yuli Bandita von der Schauenburg moeten laten inslapen…… Ze is bijna 14 jaar geworden (18 augustus 2003 geboren). De laatste maanden mankeerde ze veel en vond ze het leven niet leuk meer…… Bedankt dat je in ons leven was, lieve Yuli!

 22. Cosmo Star
  Nu ben je echt een sterretje .
  Mijn Valentijn Ster
  Met je liefde, je grappen en je grollen.
  Maar ook met je artrose.
  De pijn had je ingehaald.
  De pijn beheerste jou doen en jou laten .
  De pijn overheerste jou leventje de laatste weken.
  Er was nog maar 1 ding wat wij konden doen
  Uit liefde voor jou hebben we dat gedaan .

  Cosmo Star Van Disse Kaante Kuunder

  14 – 2- 2011 *26 – 6-2017
  Voor altijd in ons hart
  Tot ooit………..

 23. Hallo Robby vereecken

  Onder Nieuws , kun je alles vinden over deze workshop en ook wat er voor nodig is. Tevens de link waar je jezelf kunt opgeven.

  Vriendelijke groet.

 24. hallo wij hebben en eurasier en hadden graag delgenomen aan de workshop bewust op stap wij zijn net lid geworden in belgie mvg robby en magdalena

 25. Op 31-8-1992 is bij mevrouw. Blaakmeer het eerste nest Ginkyo Almond geboren. Op 5 december van dat jaar het eerste nest Frisia Eurasia. Dit nest 5 reuen en 2 teven. Beide nesten zijn gefokt in samenwerking met de KZG. Hier was toen nog geen vereniging. Van het eerste nest Ginkyo Almond zijn ook pups naar Duitsland gegaan. Ongetwijfeld ook van het eerste nest Frisia Eurasia. Misschien is het via de KZG te achterhalen. Ik weet dat Frank verhuisd is naar Roermond. Ik zoek verder.

Plaats een reactie