Actuele Wachtlijst

Wanneer u lid bent geworden en uw wachtlijst-code heeft ontvangen, komt u op de wachtlijst terecht. U kunt hiermee zelf zien wat uw positie op de wachtlijst is. 

Een aantal leden hebben geen voorkeur voor een teef of reu. Daarom kan het voorkomen dat de wachtlijst-code zowel bij de teven, als bij de reuen staat vermeld.

De wachtlijst bestaat uit twee delen, leden die de status actief hebben en leden die de status inactief hebben. Hieronder vind u de actieve lijst.

Leden die op de inactieve lijst staan willen of kunnen momenteel geen pup ontvangen. Zij worden niet door de pup bemiddeling benaderd bij de geboorte van een nest.

Inactief wachtenden dienen zelf contact op te nemen om op de actieve wachtlijst te worden geplaatst. Hun plaats wordt bepaald door de datum dat zij zich hebben ingeschreven voor de wachtlijst. Het kan dus zo maar zijn dat er “ineens” iemand boven u komt.

Op het moment dat er pups zijn geboren, worden mutaties van de inactieve wachtlijst naar de actieve wachtlijst tijdelijk bevroren.

Actuele wachtlijst Teven

Code
HBR
KBR
KCP
KCT
KCY
KCZ
KDA
KDE
KDF
KDG
KDI
KDJ
KDN
KDQ
KDR
KDS
KDW
KDX
KEB
KEC
KEE
KEH
KEI
KEJ
KEL
KEM
KEN
KEO
KEQ
KER
KEV
KEW
KEY
KFC
KFD
KFE
KFG
KFI
KFJ
KFO
KFQ
KFS
KFU
KFW
KFY
KFZ
KGD
KGF
KGL
KGM
KGO
KGS
KGT
KGU
KGW
KGZ
KHA
KHB
KHD
KHF
KHG
KHI
KHM
KHN
KHO
KHP
KHR
KHS
KHT
KHW
KHY
KIC
KID
KIF
KIH
KIJ
KIL
KIQ

Actuele wachtlijst Reuen

Code
HBR
KBT
KCP
KCS
KDA
KDE
KDG
KDH
KDI
KDJ
KDM
KDO
KDQ
KDR
KDV
KDW
KEA
KEB
KEC
KED
KEE
KEF
KEG
KEH
KEI
KEJ
KEL
KEM
KEO
KEQ
KER
KEY
KEZ
KFB
KFC
KFE
KFF
KFH
KFK
KFL
KFM
KFN
KFP
KFQ
KFR
KFS
KFT
KFU
KFV
KFW
KFX
KFY
KGD
KGE
KGF
KGI
KGL
KGM
KGR
KGT
KGU
KGV
KGX
KGZ
KHA
KHB
KHD
KHE
KHF
KHG
KHJ
KHL
KHN
KHR
KHU
KHX
KHZ
KIA
KIB
KIC
KIE
KIG
KIH
KIO
KIP

Datum laatste wijziging: 17 juli 2021

Wachttijd

Veel leden op de wachtlijst vragen “hoelang moet ik wachten op mijn pup?”. De volgende factoren spelen een rol bij het antwoord op uw vraag:

  • Vanaf een dekaanvraag voor een teefje, totdat een nestje wordt geboren, ligt in de regel ongeveer 5 maanden
    (meer info hierover kunt u vinden in de rubriek “over fokken” in het clubblad voor dekaanvragen/fokplanning en onder “Nieuws” op deze website).
  • Zodra duidelijk is dat er pups worden verwacht, wordt dit op de website van de EVN vermeld. Vanaf de geboorte van de pups totdat ze naar de nieuwe eigenaren gaan ligt minimaal 8 weken.
  • De gemiddelde nestgrootte is ongeveer 5 pups (maar soms ook 10).

De fokker mag maximaal twee pups uit het nestje zelf bemiddelen. Soms gaan dus niet alle pups naar de wachtlijst.

Correcte gegevens

Zorgt u er alstublieft zelf voor dat de pupbemiddeling contact met u op kan nemen?
Het komt helaas regelmatig voor dat telefoonnummers of email adressen niet meer kloppen, waardoor u uw kans op een pup misloopt, omdat u niet bereikbaar bent.

Voor het doorgeven van uw meest actuele gegevens kunt u contact opnemen met de ledenadminstratie. Heeft u nog verdere vragen m.b.t. de wachtlijst, neem dan contact op met de pupbemiddeling.