Nieuws

RECTIFICATIE: Definitie fokkerijklasse

Helaas is er een fout geslopen in het inschrijvingsformulier voor onze Clubmatch.
Bij de Fokkerij klasse staat dat Ouderdier(en) met 3 tot 5 ingeschreven nakomelingen aan deze klasse kunnen  meedoen. Dit is niet juist omschreven. De juiste omschrijving is “Minimum 3 en maximaal 5 honden van hetzelfde ras en variëteit. Ongeacht het geslacht, gefokt door dezelfde persoon, niet noodzakelijkerwijze in diens eigendom“.
Onze excuses voor de gemaakte fout.

Er worden pupjes verwacht!

Hallo,

Vanmiddag ben ik met Chilai naar de dierenarts geweest om een echo te laten maken en ja, ze is drachtig!

De puppy’s worden rond 22 juni verwacht…

Groetjes Hanni

Kennel Golden ReCHaLo

(red.) We willen alle nieuwe leden op de wachtlijst vragen om de privacy van de fokker te respecteren en voor de berichtgeving omtrent geboorte en bemiddeling de website of de facebook pagina van de EVN in de gaten te houden. Wanneer u in aanmerking komt voor een pupje neemt onze Eurasier Info en Bemiddeling contact met u op.


Een extra Eurasier'tje in huis?

Naar aanleiding van de leuke reacties op de attentie voor ons jubilarissen tijdens de clubmatch vorig jaar heeft de EVN besloten een nieuw item op te gaan nemen in ons beperkte shop assortiment!

IMG_4101.JPGpotjes op een rijtje

Deze potjes lenen zich uitstekend voor het bewaren van hondenkoekjes of kleine hondenassecoires en zijn tot op bepaalde hoogte aan te passen aan uw eigen smaak! Een aantal van deze potten zullen in vaste kleur schakeringen beschikbaar zijn tijdens ons Eurasier Weekend op de dag van de Clubmatch (zondag 7 juni 2015). U kunt echter ook een potje laten aanpassen aan uw voorkeur, met bijvoorbeeld een andere kleur dan reeds beschikbaar, of de naam van uw hondje of kennel erop geschreven.

Kleuren die beschikbaar zullen zijn op de dag van onze Clubmatch zijn: oceaangroen (de kleur van ons logo op de website), zwart, oranje/rood en zilver.

U dient uw bestelling en eventuele speciale wensen (zoals andere kleuren) door te geven aan de penningmeester via penningmeester@eurasier.nl

De potjes kosten €5,00 per stuk. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om deze tijdens het clubmatchweekend af te komen halen, niet getreurd! We berekenen dan echter wel de verzendkosten aan u door.


Gedrag en Exterieur Keuring (juni) 2015 VOL!

De inschrijving voor de Gedrag en Exterieur Keuring (GEK) die plaats vind in het Eurasier Weekend in juni 2015 is gesloten in verband met het maximum aantal te keuren honden.

De fokcommissie verzoekt mensen die evengoed geinteresseerd zijn in het laten aankeuren van hun hond zich evengoed te melden (dus niet aanmelden) via fokcommissie@eurasier.nl. Op die manier kan de fokcommissie een inschatting maken of er genoeg deelnemers zijn om op een later moment dit jaar een twee gelegenheid te organiseren voor het deelnemen aan de GEK.

Schroom dus alstublieft niet om uw interesse aan te geven!

Met vriendelijke groet,

Fokcommissie EVN


Inschrijving Gedrag en Exterieur Keuring geopend

Net zoals voorgaande jaren vind ook tijdens het Eurasier Weekend van dit jaar weer de Gedrag- en Exterieur Keuring (GEK) plaats. Op deze pagina leest u meer over de GEK en waarom deze voor onze vereniging zo van belang is.


Oudere berichten »