Nieuws

Inschrijving Gedrag en Exterieur Keuring geopend

Net zoals voorgaande jaren vind ook tijdens het Eurasier Weekend van dit jaar weer de Gedrag- en Exterieur Keuring (GEK) plaats. Op deze pagina leest u meer over de GEK en waarom deze voor onze vereniging zo van belang is.


Een extra Eurasier'tje in huis?

Naar aanleiding van de leuke reacties op de attentie voor ons jubilarissen tijdens de clubmatch vorig jaar heeft de EVN besloten een nieuw item op te gaan nemen in ons beperkte shop assortiment!

IMG_4101.JPGpotjes op een rijtje

Deze potjes lenen zich uitstekend voor het bewaren van hondenkoekjes of kleine hondenassecoires en zijn tot op bepaalde hoogte aan te passen aan uw eigen smaak! Een aantal van deze potten zullen in vaste kleur schakeringen beschikbaar zijn tijdens ons Eurasier Weekend op de dag van de Clubmatch (zondag 7 juni 2015). U kunt echter ook een potje laten aanpassen aan uw voorkeur, met bijvoorbeeld een andere kleur dan reeds beschikbaar, of de naam van uw hondje of kennel erop geschreven.

Kleuren die beschikbaar zullen zijn op de dag van onze Clubmatch zijn: oceaangroen (de kleur van ons logo op de website), zwart, oranje/rood en zilver.

U dient uw bestelling en eventuele speciale wensen (zoals andere kleuren) door te geven aan de penningmeester via penningmeester@eurasier.nl

We zijn nog in overleg met de producent over de afleverprijs, dus prijsinformatie volgt zo snel mogelijk!


Oproep aan alle leden!

oproep vrijwilligers clubblad


Uitnodiging clubmatch 2015

De uitnodiging voor onze clubmatch dit jaar staat weer online!
Je kunt deze hier vinden.

Suchen sie die Deutsche version?

Uitnodiging CM 2015 Deutsch

Looking for English version?

Uitnodiging CM 2015 English


Algemene Ledenvergadering 2015

vooraankondiging ALV 2015


Oudere berichten »