Nieuws

Plotseling overleden: B-Yuli vom Sternmorgen

Yuul voor websiite EVN


De dekreuenpagina is bijgewerkt

Er is een toevoeging gedaan aan de dekreuen-pagina, er is een reu toegevoegd en er zijn diverse nakomelingen bij vermeldt.


Wandeling a.s. zaterdag geannuleerd!

Lieve mensen,

Zoals sommigen van jullie reeds op Facebook zullen hebben gelezen, heeft de organisatrice van de wandeling in Arnhem zaterdag de wandeling geannuleert. Haar gezondheid laat nog te wensen over, en op de valreep is haar teef loops geworden. De slechte weersvoorspelling doet ook een duit in het zakje.

Excuses op het ongemak, zodra de wandeling opnieuw gepland is, laten we het u natuurlijk weten!


Uitslagen clubmatch 2014

Op deze pagina vindt u de uitslagen van onze clubmatch van 15 juni 2014 te Hummelo.


In Memoriam - Limbon's Pride Lady Iza

Limbon’s Pride Lady Iza

Tot ons groot verdriet hebben we afscheid van je moeten nemen.

De dag dat ik je ophaalde weet ik nog goed, je was een mooi klein bolletje wol.
Iedereen was gelijk verliefd op jou.

20140701_205643

We gingen naar shows en daar deed je het altijd goed, ook op cursus ging het goed.
Je bent zelfs Nederlands kampioen geweest wat ik natuurlijk heel normaal vond want je was de mooiste hond op aarde. Jij en Alfons konden het direct goed vinden en toen de kinderen werden geboren accepteerde je ze direct. Dit was jouw gezin.

Toen je 4 was kreeg je suikerziekte, waarschijnlijk na dat je gedekt was en de morning-afterpil hebt gehad. Je baarmoeder en eierstokken moesten worden verwijderd.

Het ging allemaal best goed, maar als gevolg van je suikerziekte kreeg je ook staar. Het laatste jaren kreeg je daar toch steeds meer moeite mee.
Op 1 april kreeg je een hypo en waarschijnlijk heb je toen een takje in je oog gekregen, waardoor je een flink zweer op het oog had. Helaas wou dat niet genezen en je werd steeds minder vrolijk.

We wilden je geen pijn laten lijden dus toen hebben we samen met de dierenarts besloten om je rust te geven. Met pijn in ons hart ben je rustig ingeslapen, volgens mij vond je het goed zo.

Lieve Limbon’s Pride Lady Iza we missen je.

Liefs van je vrouwtje Anouk van der Vegt


Oudere berichten »