Nieuws

Drie nieuwe wandelingen geplaatst!

Dat het weer minder wordt, mag de pret niet drukken! Met de hond moet immers door weer en wind gewandeld worden. Waarom er dan geen mooie Eurasierwandeling van maken?

Vandaag hebben wij 3 nieuwe wandelingen gepubliceerd. Kijk in de agenda voor meer informatie over de individuele wandelingen.

Het gaat om:

13 december 2015- Zandenbos, Nunspeet
24 Januari 2016- Hoornboegse heide Hilversum
27 Maart 2016- Hoek van Holland

Zien wij u daar?


Oproepje van de redactie: heeft u nog mooie foto's van de feestdagen/ winter? Stuur ze op!

oproepje


Reactie EVN op dekmelding Leon Scholten

Het bestuur van de EVN brengt graag bij u onder de aandacht dat de door Leon Scholten op Facebook gepubliceerde dekking tussen Shanti en Jack een NIET door de EVN goedgekeurde dekking is. De EVN heeft beide honden niet toegelaten tot de fok omdat beide honden niet aan de gezondheidseisen van ons door de RVB goedgekeurde en geregistreerde fokreglement voldoen.

Leon Scholten en Katinka Stroet hebben vanwege het niet toelaten van de honden tot de fok hun lidmaatschap opgezegd. Wij distantiëren ons dan ook volledig van deze dekking buiten de EVN om en adviseren onze leden, maar ook anderen die overwegen een pup uit dit nest te kopen, hier goed over na te denken en kritische vragen m.b.t. de gezondheid van de pups en de ouderdieren te stellen.

De EVN kan (om privacy-redenen) helaas geen details over de gezondheidsuitslagen van de honden geven. De enige informatie die openbaar is, kunt u vinden op de website van de Raad van Beheer, onder de volgende link: Raad van Beheer


Er zijn puppies geboren!

Op zondag 21 juni zijn de puppy’s van Chilai en Lupus geboren.
Het zijn 2 reutjes en 6 teefjes geworden. Alles gaat goed met moeder en pups.

Chilai en pups 2015


Uitslagen en keurverslagen EVN Clubmatch online!

De uitslagen en keurverslagen EVN Clubmatch zijn te vinden via het menu Activiteiten > Clubmatch.


Oudere berichten »