Nieuws

Er zijn puppies geboren!

Op zondag 21 juni zijn de puppy’s van Chilai en Lupus geboren.
Het zijn 2 reutjes en 6 teefjes geworden. Alles gaat goed met moeder en pups.

Chilai en pups 2015


Uitslagen en keurverslagen EVN Clubmatch online!

De uitslagen en keurverslagen EVN Clubmatch zijn te vinden via het menu Activiteiten > Clubmatch.


Agility met uw Eurasier, iets voor u?

Agility is een hondensport waarbij je met je hond samenwerkt, als één team, om zo snel mogelijk van de start naar de finish te komen. Hierbij komt je hond verschillende obstakels tegen en is het aan de baas om dit zo makkelijk mogelijk te maken voor de hond. Hiervoor is samenwerken dus ontzettend belangrijk!

Wilt u kijken of het iets is voor u en uw Eurasier? Doe dan mee met de workshop op zaterdag 6 juni om 15:30! Inschrijven kan vanaf vrijdagavond op de camping zelf.

Hopelijk tot dan!

Minimale leeftijd van de hond: 9 maanden.


Enquete over de gezondheid van uw Eurasier

Enquete gezondheid EurasierDe gezondheid van onze Eurasiers, wie vindt dat nu niet belangrijk? Om uit te zoeken hoe gezond ons ras nu werkelijk is, komt er binnenkort een enquête in uw mailbox terecht. Deze enquête is opgesteld door 2 studenten hbo Diergezondheid en management. In deze enquête komen vragen over hoe vaak, waarom en wanneer uw hond naar de dierenarts gaat. Ook komen er vragen over het medicijngebruik van uw hond. Op deze manier kan er inzicht gecreëerd worden in de algemene gezondheid van onze Eurasiers.

Bent u ook zo benieuwd naar de algemene gezondheid van ons ras? Ziet u ook het belang in van dit onderzoek? Vul dan de enquête in en draag bij aan het gezond houden van onze Eurasiers!

De enquête zal rond 5 juni in uw mailbox terecht komen. We kijken uit naar de uitslag van het onderzoek. U wordt uiteraard op de hoogte gehouden van het verloop van dit onderzoek.


RECTIFICATIE: Definitie fokkerijklasse

Helaas is er een fout geslopen in het inschrijvingsformulier voor onze Clubmatch.
Bij de Fokkerij klasse staat dat Ouderdier(en) met 3 tot 5 ingeschreven nakomelingen aan deze klasse kunnen  meedoen. Dit is niet juist omschreven. De juiste omschrijving is “Minimum 3 en maximaal 5 honden van hetzelfde ras en variëteit. Ongeacht het geslacht, gefokt door dezelfde persoon, niet noodzakelijkerwijze in diens eigendom“.
Onze excuses voor de gemaakte fout.

Oudere berichten »