Gästebuch

Gästebuch

Wilkommen im Gästebuch des Eurasier Vereins Niederlande. Haben Sie Anmerkungen oder Fragen zu unserer Seite, oder möchten Sie dem Verein oder die Mitgliedern etwas mitteilen? Bitte, schreiben Sie dann etwas in unser Gästebuch. Wir schätzen Ihre Meinung und werden Fragen ernsthaft beantworten.

454 Kommentare zu Gästebuch

 1. Arthur van Holst uit Almere schreef op 8 Mai 2017 om 23:17:

  Inschrijven voor de Clubmatch en/of een dag eerder deelnemen aan de BBQ kan nog steeds.

  Groetjes

  Arthur

 2. Yolanda uit Rotterdam schreef op 5 Mai 2017 om 23:16:

  Hallo Robby vereecken

  Onder Nieuws , kun je alles vinden over deze workshop en ook wat er voor nodig is. Tevens de link waar je jezelf kunt opgeven.

  Vriendelijke groet.

 3. robby vereecken uit hulshout schreef op 27 April 2017 om 22:29:

  hallo wij hebben en eurasier en hadden graag delgenomen aan de workshop bewust op stap wij zijn net lid geworden in belgie mvg robby en magdalena

 4. Yvonne Brughuis schreef op 7 Februar 2017 om 14:10:

  Op 31-8-1992 is bij mevrouw. Blaakmeer het eerste nest Ginkyo Almond geboren. Op 5 december van dat jaar het eerste nest Frisia Eurasia. Dit nest 5 reuen en 2 teven. Beide nesten zijn gefokt in samenwerking met de KZG. Hier was toen nog geen vereniging. Van het eerste nest Ginkyo Almond zijn ook pups naar Duitsland gegaan. Ongetwijfeld ook van het eerste nest Frisia Eurasia. Misschien is het via de KZG te achterhalen. Ik weet dat Frank verhuisd is naar Roermond. Ik zoek verder.