Activiteiten zaterdag 10 juni 2017

Workshop Bewust Op Stap

Wat? Een workshop onder begeleiding van een professioneel hondentrainster, Inge Aarts, waarbij u anders leert kijken naar de omgeving waarin u met uw hond wandelt. U wordt bewuster van de omgeving en leert hoe  u deze in kunt zetten om te trainen met uw hond. Waar u normaal misschien alleen maar wandelt door het bos, wellicht denkend aan alles wat u nog moet doen, hopende dat u een andere hond tegen komt, want dan is uw eigen hond zo lekker moe, gaat u uw hond fysiek en mentaal leren uitdagen.  Op deze manier wordt een gewone boswandeling een uitdagende boswandeling,  waarin afwisseling centraal staat. U leert samenwerken met uw hond, waardoor de band met uw hond nog beter wordt!

De workshop is een combinatie van gehoorzaamheid, trucjes en denkwerk.

Voor wie? De workshop is geschikt voor honden vanaf 1 jaar oud, dit ivm de fysieke belasting.

Wat heeft u nodig: Uw hond heeft een riem van ongeveer 1,50 meter lang.
Uw hond draagt een tuig of een niet slippende halsband.
3 soorten voerbeloningen ( eigen brokjes, kleine stukjes kaas, kleine stukjes worst)
Favoriete speeltje van de hond ( het liefst zonder piep geluid)
Water voor de hond
Eventueel iets te eten en drinken voor uzelf
Goed zittende kleding en schoeisel ( houdt de weerberichten goed in de gaten)

Voertaal: Nederlands/ Engels

 

Workshop  Hersenwerk Voor Honden

Ook voor de honden jonger dan 1 jaar en de senioren hebben we activiteiten. Met de allerkleinste en oudjes gaan we hersenwerk doen. Ook deze workshop wordt verzorgt door de professionele hondentrainster.

Wat? Hersenwerk voor honden. Hierbij  kunt u denken aan verschillende activiteiten voor jong en oud! Onder begeleiding van een professioneel hondentrainster gaat u samen met uw hond aan de slag om dat lekkers voor uw hond te pakken te krijgen.

Voor wie? Voor alle honden jonger dan 1 jaar en oudere honden. Bent u zelf niet goed ter been maar zou u wel een workshop mee willen doen samen met uw hond?! Dan is ook deze workshop geschikt voor u!

Wat heeft u nodig?
Uw hond.
Verschillende beloningen. (graag zelf meenemen in verband met het risico op diarree)
Goede zin!

Voertaal: Nederlands/ Engels

Tot slot.
Wegens een beperkt aantal plaatsen is het vooraf aanmelden voor workshop “bewust op stap” belangrijk. Aanmelden kan via activiteiten@eurasier.nl

1 combinatie per gezin mogelijk, natuurlijk bent u wel van harte uitgenodigd om mee te lopen en later het geleerde zelf in de praktijk te brengen.

 

 

Ook proberen we voor u een creatieve workshop te organiseren. De activiteitencommissie en het bestuur zijn nog bezig met het ontwikkelen van deze workshop. Hierop volgt later meer informatie, dus houdt de website en de facebookpagina in de gaten.

Ga terug